top of page
  • Foto del escritorCENTRE HYPATIA

PODEM APRENDRE DEL QUE ÉS UNA BONA INTERVENCIÓ?

En aquest enllaç podem veure com a Extremadura les escoles estan donant respostes educatives als nens i nenes d'altes capacitats. Han fet un pas molt important per aquests alumnes i desitgem que aquest projecte sigui tot un èxit.

Per altra banda des de la nostra comunitat ens agradaria que també es posés en pràctica projectes com aquests, per alumnes que tenim diagnosticats i que no reben la intervenció educativa adequada.

Ja fa molt temps que els professionals que treballem amb aquests nens/es demanem que tant la detecció, el diagnòstic i la intervenció sigui una mesura normalitzada en les escoles, però de moment només algunes mostrant interès formant-se i posant en pràctica tot allò que aprenen.

Desitjaríem que des de les institucions educatives no només s'elaborin lleis sinó que també es doni la formació que necessiten en general la majoria del professorat del nostre país, respecte a què són, com es detecten, com és diagnòstica i com s'intervé en les altes capacitats, ja que si nó hi ha una bona formació no es pot donar una resposta educativa adequada, amb el que representa també per l'estabilitat emocional d'aquests nens i nenes.


https://www.elperiodicoextremadura.com/noticias/extremadura/programa-capacidades-proyect-llega-76-centros-primaria-secundaria_1202097.html
3 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page