top of page
  • Foto del escritorCENTRE HYPATIA

Les famílies parlen

L’entrevista que es fa des del diari Nació digital a la presidenta d'Athena Associació per les Altes Capacitats de Tarragona i Terres de l'Ebre, ens mostra com la mobilització de les famílies de Tarragona i Terres de l’Ebre per donar visibilitat als nens i nenes d’altes capacitats, trencar mites i donar una visió real de la situació que es troben, esta començant a donar fruits.

Els objectius de l’associació com: donar a conèixer les característiques d’aquests nens/es, el que el professorat tingui més informació perquè puguin fer una intervenció educativa adequada, el conveni signat amb la URV per poder col·laborar en el treball de la formació del professorat, ajudar a les famílies en les relacions amb l’escola i també en conèixer als seus fills millor, col·laborar amb professionals en el camp de les A.C., etc. són alguns dels treballs que s’estan portant a terme des de l’associació d’Athena.


https://www.naciodigital.cat/tarragona/noticia/32740/cal/trencar/amb/falsos/mites/nens/amb/altes/capacitats/son/perfectes/no/necessiten/ajuda33 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page