top of page
  • Foto del escritorCENTRE HYPATIA

EL PROJECTE CALIDOSCOPI ES COMENÇA A DESENVOLUPAR

Durant el mes de gener des del nostre centre Hypatia hem començat un projecte amb l’Institut Martí i Franquès per donar resposta educativa als nois i noies d’Altes Capacitats.

Direcció i el departament d’orientació de l’Institut han assistit a la primera fase del projecte en la que hem donat una formació sobre les A.C. per ampliar i aprofundir en el coneixement de com detectar i fer un diagnòstic als alumnes que pensen tenen A.C.

Posteriorment durant el mes d’abril iniciarem la segona fase amb l’Institut, en la que col·laborarem amb el professorat i molt especialment amb aquells que tinguin a la seva classe, alumnes d’altes capacitats per donar-les informació, eines i estratègies perquè puguin aplicar-les a l’aula i donar resposta educativa a aquests nois/es.

La direcció i el professorat de l’Institut han mostrat un gran interès a donar resposta educativa a aquests alumnes i també tenen com a objectiu ser un centre de referència a Tarragona en l’àmbit de les altes capacitats. Estem segurs que amb aquesta col·laboració entre el nostre centre i l’Institut s’aconseguiran tots els objectius que ens hem plantejat.17 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page