ELS TALLERS D'HYPATIA PEL CURS  2021-2022

 

Des d'Hypatia us proposem aquest curs, diversos tallers que abasten diferents edats i continguts. A través d'activitats lúdiques i d'esbarjo, diversió, companyonia i d'aprenentatge experiencial i vivencial. Els objectius d'aquests tallers són intervenir i atendre totes les necessitats d'aprenentatge i desenvolupament per millorar aspectes integrals d'infants i adolescents. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TALLER DE TÈCNIQUES D'ESTUDI 

Aquesta tardor començarem a fer el taller de tècniques d'estudi  per donar estratègies d'organització i planificació que ajudin a millorar els aprenentatges.

 

Taller_de_tècniques_d'estudi_per_l'esco
Art Event Flyer.jpg
HS i Gestió de les emocions.jpg

Taller d'Habilitats socials i gestió de les emocions
L'objectiu d'aquest taller es donar eines per aprendre relacionar-se adequadament amb altres persones, amics, adults, família, etc. i amb vosaltres mateixos.

Educació Emocional i Sexual.jpg


EDUCACIÓ EMOCIONAL I SEXUAL 

És important saber regular-se emocionalment, ja que l'emoció influeix directament en moltes de les dimensions de creixement personal, la sexualitat és una d'aquestes dimensions, és fonamental saber expressar-la i saber com es relaciona amb els nostres afectes, ja que s'experimenta a través de pensaments, actituds, comportaments i relacions, etc. Aprenem a veure-la i expressar-la amb naturalitat!

Taller de Ciència i Experiments
Descoberta, aprofundiment, aprenentatge i recerca


 

Ciència i experiments.jpg

TALLER D'ESCRIPTURA CREATIVA I EXPRESSIÓ ORAL 
enginy, imaginació i creativitat


 

Escriptura creativa i expressió oral.jpg

TALLER D'EXPRESSIÓ ARTÍSTICA

La nostra creativitat és una eina clau que ens permet representar idees, sensacions, sentiments, imaginació i  fantasia  aprenguem  vivències i experiències a través de la manifestació de sensacions que afavoreixen el creixement personal.


 

Exp Artística (1).jpg

TALLER D'OCI, TEMPS LLIURE I SOCIALITZACIÓ 

En aquest espai, destinat a joves d'entre 14 i 17 anys, ens reunim cada dos setmanes per fer diverses activitats relacionades amb l'oci.

Debats, jocs de taula, propostes musicals i tallers de dibuix i origami (aquests últims dirigits pels propis alumnes), són algunes de les sessions que hem realitzat el curs passat. 

En aquest taller sou vosaltres els que maneu, ja que s'organitzen tenint en compte les vostres propostes.

Anima't i apuntat-hi, ens ho passarem bé!