top of page

 

ELS TALLERS D'HYPATIA PEL CURS  2022-2023

 

Des d'Hypatia us proposem aquest curs, diversos tallers que abasten diferents edats i continguts. A través d'activitats lúdiques i d'esbarjo, diversió, companyonia i d'aprenentatge experiencial i vivencial. Els objectius d'aquests tallers són intervenir i atendre totes les necessitats d'aprenentatge i desenvolupament per millorar aspectes integrals d'infants i adolescents. 

 

 

TALLER D'HÀBITS I TÈCNIQUES D'ESTUDI 

Aquesta tardor començarem a fer el taller de tècniques

d'estudi  per donar estratègies d'organització i planificació

que ajudin a millorar els aprenentatges.

Taller d'hàbits i tècniques d'estudi.png
Taller d'educació emocional i sexualitat.png


EDUCACIÓ EMOCIONAL I SEXUALITAT 

És important saber regular-se emocionalment, ja que l'emoció influeix directament en moltes de les dimensions de creixement personal, la sexualitat és una d'aquestes dimensions, és fonamental saber expressar-la i saber com es relaciona amb els nostres afectes. Anima't a expressar-la.

TALLER DE CREATIVITAT

La nostra creativitat és una eina clau que ens permet representar idees, sensacions, sentiments, imaginació i  fantasia.

T'animes a  descobrir-ho?


 

Taller de Creativitat i pensament divergent.png

TALLER DE CIÈNCIA I EXPERIMENTS

La ciència et porta a descobrir i aprendre diverses temàtiques actuals. A través dels experiments coneixeràs com funciona el món i t'ho passaràs bé.  


 

Taller de Ciència i experiments.png

TALLER D'OCI, TEMPS LLIURE I SOCIALITZACIÓ 

En aquest espai, destinat a joves d'entre 14 i 17 anys, ens reunim cada dos setmanes per fer diverses activitats relacionades amb l'oci.

Debats, jocs de taula, propostes musicals i tallers de dibuix i origami (aquests últims dirigits pels propis alumnes), són algunes de les sessions que hem realitzat el curs passat. 

En aquest taller sou vosaltres els que maneu, ja que s'organitzen tenint en compte les vostres propostes.

Anima't i apuntat-hi, ens ho passarem bé!

bottom of page